Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Se intampla miracole

Se intampla miracole

FOR-9786066390200

26,01 lei

28,90 lei

Dr. Brian L. Weiss

Editura For You

Comanda cartea Se intampla miracole de Dr. Brian L. Weiss de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBNFOR-9786066390200
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini400
An aparitie2014
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea  Se intampla miracole de Dr. Brian L. Weiss

Cuvintele au o putere alchimica proprie. Cartea Se intampla miracole nu este o colectie de povestiri - este o colectie de posibilitati de transformare. Citind si empatizand cu experientele de regresie ale altor oameni prezentate de Brian Weiss in cartea Se intampla miracole se stabileste o legatura profunda cu imensa lor intelepciune. O legatura cu un proces cosmic incredibil de intelept si de iubitor este realizata si treptat intarita, odata cu fiecare poveste.

Fiecare istorisire ce a fost selectata pentru aceasta carte faciliteaza aceste legaturi empatice si ofera o intelegere accesibila asupra naturii mai profunde a sufletelor noastre, a scopului pe care il avem pe Pamant si al potentialului nostru de vindecare. Este speranta mea ca explicatiile mele sa clarifice si mai mult aceste teme. Pe masura ce vei citi despre intalnirile mistice ale altor oameni, creste posibilitatea de a avea si tu astfel de experiente. Povestile pregatesc terenul pe care poate veni invitatul special. Ele aduc lumina asupra unei intregi filozofii metafizice. Conceptele de reincarnare si regresie in vieti trecute demonstreaza realitatea si esenta sinelui nostru superior si al scopului nostru mai inalt. (Brian Weiss)

Tehnicile si invataturile prezentate de Brian Weiss in cartea Se intampla miracole pot fi folosite de toata lumea pentru a-si imbunatati viata, pentru a ramane fideli caii spirituale, pentru a avea chiar acum experienta iubirii si fericirii si pentru a intelege ca nu trebuie sa ne fie frica, intrucat suntem cu totii nemuritori. Toti suntem suflete.

Libraria online va expediaza cartea Se intampla miracole in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!