Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Calatoria suprema

Calatoria suprema

FOR-9789731701820

21,68 lei

24,09 lei

Robert A. Monroe

Editura For You

Comanda cartea Calatoria suprema de Robert A. Monroe de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789731701820
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini274
An aparitie2011
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Calatoria suprema de Robert Monroe

Exista o mare deosebire intre Calatoria suprema si prima lucrare a lui Robert Monroe, Calatorii in afara corpului. Pana acum a fost vorba despre povestea singulara a lui Robert Monroe, despre propriile sale aventuri pe care le-a descris, propriile sale intalniri, dialoguri, pericole si descoperiri.

In Calatoria suprema Robert Monroe ne spune cum si-a gasit calea - noua directie - cum a calatorit de-a lungul acesteia si dezvaluie motivul si scopul acestei expeditii de pionierat. Iar cel mai important aspect este acela ca el include relatarile altora, care, prin noile sale programe de invatare, au reusit sa desluseasca harta, sa urmeze directia si sa indeplineasca acelasi scop.

Cei care nu sunt familiarizati cu experientele in afara corpului pot gasi in cartea Calatoria suprema ecouri, semnificatii, intelesuri sau puncte de recunoastere care le pot reaminti ceva ce s-a intamplat, poate, intr-un vis - in acea stare crepusculara dintre somn si trezie, sau intr-un moment brusc de intelegere sau intuitie, cand totul pare sa revina la locul potrivit si sa capete sens. Cei care sunt familiarizati cu astfel de experiente, vor deveni si mai constienti de dificultatea de a-si reda experientele intr-un limbaj usor de inteles. Intr-o continuare mult asteptata a scrierilor sale, Robert Monroe exploreaza oportunitatile profitabile care se afla dincolo de limitele lumii fizice. El traseaza calea ce ni se deschide cand ne parasim vietile fizice si il poarta pe cititor, alaturi de el, intr-o calatorie antrenanta, care extinde limitele experientei omenesti. Aceasta este o calatorie care dezvaluie adevarul fundamental privind semnificatia si scopul vietii, precum si ceea ce se afla dincolo de ea.

Calatoria suprema este capodopera unui ganditor si explorator indraznet si original.

Libraria online va expediaza cartea Calatoria suprema in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid

Product successfully added to the product comparison!