Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Antrenamentul condamnatilor

CAS-9786068527406

48,07 lei

Paul Coach Wade

Editura CASA

ISBN9786068527406
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2014
Nr pagini336
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni16x24
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si beneficiezi de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie de carte

Dupa ce-si petrece peste doua decenii din viata in cateva din cele mai dure penitenciare americane, Paul Wade publica „Antrenamentul condamnatilor”, o carte de exceptie ce prezinta un program de antrenament ce consta in exercitii fizice cu propria greutate . Autorul demonstreaza ca poti obtine rezultate extraordinare in sport fara ajutorul aparatelor, ci doar folosindu-ti propriul corp, reinviind asa-numitul antrenament calistenic.

Bazandu-se pe propria experienta acumulata in regimul de detentie si folosindu-si creativitatea, autorul propune un sistem de antrenament pe cat de simplu, pe atat de eficient, care ofera tuturor un gen de pregatire fizica cu beneficii garantate asupra sanatatii si cu performante incredibile. Demn de mentionat este faptul ca spre deosebire de izolarea muschilor, pe care o realizeaza exercitiile cu greutati si aparate, exercitiile cu propria greutate te transforma intr-un intreg, intr-o masinarie complexa si rezistenta.

Exercitiile - genuflexiuni, flotari, tractiuni, ridicari de picioare, pod - sunt prezentate in toate variantele lor posibile, de la cele mai simple la cele mai complexe, mentionand de fiecare data grupele de muschi puse in miscare, metodele de dozare a efortului, precum si mijloacele de perfectionare pentru cei care-si doresc mai mult.

Cartea „Antrenamentul condamnatilor” se adreseaza nu doar sportivilor de performanta, ci si celor amatori, barbatilor si femeilor deopotriva, celor tineri ca si celor mai in varsta - intr-un cuvant, tuturor celor care sunt constienti de faptul ca o minte sanatoasa nu poate exista decat intr-un corp sanatos.

Product successfully added to the product comparison!