Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie

Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie

MULT-MAST-9789731822716

16,84 lei

18,30 lei

Horst Crome

Editura MAST

Comanda cartea Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie de Horst Crome.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789731822716
Tip carteEditie tiparita
ColectiePoti face si singur
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini155
An aparitie2010
Dimensiuni20x27x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Premizele sunt tot mai favorabile utilizarii surselor regenerabile de energie: avem suficiente cunostinte despre natura si dispunem de suficiente materiale pentru a ne pune ideile in practica. Chiar si politicienii au inceput sa sustina energiile alternative.
Toata lumea este din ce in ce mai constienta de faptul ca energiile regenerabile sunt singurele disponibile pe termen lung.
In privinta energiei eoliene avem deja foarte multa experienta. Inca din vechime energia eoliana se folosea la macinarea cerealelor si la propulsarea corabiilor.
Cine vrea sa proiecteze si sa testeze o instalatie eoliana, ar trebui sa tina cont de experientele de pana acum si de regulile si principiile stabilite pe baza acestora. Invatatul din propriile greseli este greu si costa.
Spre diferenta de alte carti care enumera utilizarile teoretice si posibilitatile de valorificare a energiei eoliene, cartea Tehnica utilizarii energiei eoliene - manual de executie s-a dorit a fi un material concentrat pe numeroasele detalii de constructie manuala a unei turbine.

Product successfully added to the product comparison!