Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Coroana in societatea romaneasca de la 10 mai 2012 la 10 mai 2013 (ed. tiparita)

AF-CV-9786065885790

50,00 lei

Ioan-Luca Vlad

Editura Curtea Veche

Comanda cartea Coroana in societatea romaneasca de la 10 mai 2012 la 10 mai 2013 (ed. tiparita) de Ioan-Luca Vlad. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786065885790
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini204
An aparitie2013
Dimensiuni21.8x21.8
Tip copertacartonata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Volumul prezinta cronologic, sub forma unui jurnal cotidian, principalele activitati ale Casei Regale a Romaniei, prin intermediul membrilor Familiei Regale, in decursul anului marcat de cele doua date de 10 mai. El isi propune sa fie primul dintr-o serie de asemenea cronici bogat ilustrate cu fotografii, care sa informeze publicul cititor din Romania despre semnificatia diferitelor momente din viata Regelui Mihai I, a Reginei Ana, a Principesei Mostenitoare Margareta, a Principelui Radu si a Principelui Nicolae in actualitatea romaneasca imediata: evenimentele si ceremoniile de familie, participarea la evenimentele si ceremoniile din viata altor Familii Regale europene, vizitele intreprinse in numele Statului roman, participarea la evenimente culturale interne, decernarea decoratiilor regale, acordarea Ãnaltului Patronaj unor institutii cu preocupari sociale si culturale etc.

Informatiile de ordin cronologic sunt imbogatite cu scurte prezentari ale unor persoane si obiecte legate de Familia Regala: Furnizorii Regali, Camerata Regala, Corul Regal, Decoratiile Regale, diversele asociatii din Romania care sprijina activitatile Casei Regale, Trenul Regal, precum si ale unor notiuni legate de viata monarhiilor in general: Ordinele cavaleresti si dinastice, Imnul Regal britanic etc.

Sunt citate, integral sau partial, discursurile tinute de Regele Mihai I al Romaniei, de Principesa Mostenitoare Margareta si de Principele Radu cu diversele ocazii prilejuite de participarile acestora la evenimentele mentionate in volum, din tara si din strainatate.

Figureaza in carte si prezentari ale celorlalte volume din seria publicata de editura Curtea Veche Publishing:Masinile Regelui,Avioanele Regelui,Ana. Portretul Reginei.

Product successfully added to the product comparison!