Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Parfumul vaduvei negre

Parfumul vaduvei negre

CSP-9786068959085

16,00 lei

20,00 lei

Oana Stoica - Mujea

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Parfumul vaduvei negre scrisa de Oana Stoica - Mujea din categoria Thriller de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

In stoc

ISBN9786068959085
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini192
An aparitie2018
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte
Al doilea volum din seria Iolanda Stireanu

O intalnire a bloggerilor intr-o cabana izolata. Nimic nu le poate face vreun rau. Cel putin in aparenta. Pentru ca, pe neasteptate, trei dintre ei sunt rapiti. Miza e uriasa: un fisier cu informatii incriminatoare care ar putea duce la demiterea Presedintelui. Dar criminalul, maestru al otravurilor, incepe sa lase in urma sa un sir de cadavre, pana cand va avea certitudinea ca informatiile sunt distruse.

Pana cand intra in scena Iolana Stireanu – Lala.

Un roman demn de scenariul oricarui thriller international, in care Lala trebuie sa dezlege misterul ostaticilor, sa dezamorseze o criza politica, sa-l demaste pe prim-ministru si sa joace ruleta ruseasca cu insusi Presedintele.

Receptare critica
„Chiar am o nostalgie fata de acest gen si imi place eroina pe care am descoperit-o. Este o doamna infocata si neobisnita, care pur si simplu te lasa fara cuvinte”

Dumitru Crudu

„Parfumul vaduvei negre este o carte cu parfum etern, ce are un miros de moarte, dar care te indreapta spre viata, o carte de suflet, cu dinamism si actiune”.

Emilia Ghetu

„Parfumul vaduvei negre are o intriga de-ti vine sa mergi si la WC cu cartea, ca sa n-o lasi din mana si sa iesi din story. E scrisa cool, cum zic unii pustani, cu talent, profesionist. Iar personajul principal, politista Iolanda Stireanu, are consistenta, carne si imprevizibilitate si, nu in ultimul rand, e nascatoare de vise erotice (oho!).”

Alex Sima

Despre autor
OANA STOICA-MUJEA (n. 1981) a fost jurnalist pentru o scurta perioada de timp si apoi scenarist la Media Pro Pictures. A debutat in 2005 cu un roman fantasy. Pana acum a publicat peste douazeci de carti (fantasy, crime, thriller). Este membru al Uniunii Scriitorilor din Bucuresti, sectia "Copii si Tineret".
“Indicii Anatomice”, prima carte politista a Oanei Stoica-Mujea, apare intr-o prima editie in 2009, la Crime Scene Publishing. Volumul, devenit rapid un succes, a fost tradus in limba engleza in 2012 (Profusion).

Product successfully added to the product comparison!