Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Cum sa (nu) ma vezi

Cum sa (nu) ma vezi

MULT-TREI-9786064004987

37,83 lei

39,00 lei

Sharon Huss Roat

Editura Trei

Comanda acum cartea Cum sa (nu) ma vezi de la Editura Trei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786064004987
ColectieFiction Connection
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini448
An aparitie2018
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si obtine Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Nu pot fi vazuta decat daca ascund cine sunt cu adevarat.

Vicky Decker si-a perfectionat arta de a trece neobservata, strabatand culoarele liceului fara sa atraga atentia nimanui altcuiva in afara de prietena ei cea mai buna, Jenna. Dar cand Jenna se muta, izolarea lui Vicky devine insuportabila.
Asa ca se hotaraste sa-si inventeze o viata sociala: descarca fotografii de-ale altora si, dupa ce isi adauga imaginea in ele cu ajutorul Photoshop-ului, le posteaza pe contul ei de Instagram — ViCurioasa. Obtine rapid multi followeri, asa ca hotaraste sa faca si mai multe astfel de fotografii. Pe masura ce numarul followerilor creste, isi da seama ca isi poate crea o viata intreaga fara ca macar sa iasa din camera ei. Dar, in acelasi timp, intelege ca sunt multi oameni care se simt la fel — #singuri si #ignorati in viata reala.

Ca sa-i ajute nu doar pe ei, ci si pe ea insasi, Vicky trebuie sa-si infrunte frica de a fi „vazuta“, pentru ca numai asa poate iesi din lumea artificiala pe care si-a creat-o si sa aduca magia ViCurioasei in viata reala.

“Cum sa (nu) ma vezi spune o poveste care ii va induiosa pe toti cei care si-au dorit sa fie altcineva, care s-au simtit singuri intr-o camera plina de oameni sau care au simtit ca sunt lasati pe dinafara.“ - Jeff Zentner

“Sharon Huss Roat exploreaza impulsul de a-ti confectiona o personalitate digitala imbunatatita si disperarea celor care cauta sa-si faca noi cunostinte cu ajutorul retelelor de socializare.” – Booklist

“Exceptional construita. Minunat scrisa. Absolut perfecta.” - Marci Lyn Curtis

Sharon Huss Roat a crescut in Lancaster Couny, statul Pennsylvania, iar acum locuieste in Delaware cu cei doi copii ai ei. A lucrat in relatii publice timp de douazeci de ani inainte sa se hotarasca ce vrea sa faca cu adevarat cand va fi mare :). Inainte de Cum sa nu ma vezi, a mai publicat romanul Between the Notes. Puteti afla mai multe despre ea pe www.sharonroat.com si o puteti urmari atat pe Twitter: @sharonwrote, cat si pe Instagram: @sharonhussroat.

Product successfully added to the product comparison!