Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Impactul (ed. tiparita)

Impactul (ed. tiparita)

PDC-Zorio-9786068759135

25,20 lei

28,00 lei

Alexandra Baetii

Zorio

ISBN9786068759135
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini166
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni13x20x0.6
Tip copertabrosata

Alexandra Baetii, o eleva de 13 ani, debuteaza tare, cu un roman care denota maturitate, imaginatie nestavilita, talent narativ. Alexandra trece de barierele varstei si ne ofera o perspectiva aproape neverosmila a unei lumi care se napusteste cu ferocitate asupra unei adolescente abia venite in Romania impreuna cu parintii sai.

Constructia epica nu se rezuma doar la dificultatile de adaptare ale unei fete care aterizeaza din Olanda direct in clasa a XI-a B. Personajul cartii afla ca parintii sai nu sunt cei naturali, ci directorii unei mari companii de arme. Ei, ce spuneti de asta? Adolescenta este silita de proprii parinti sa faca fata unui test inuman, cu privatiuni imense, pentru a fi selectata in aceasta afacere secreta, cu afaceri tenebroase.

Cassandra reuseste sa evadeze din cusca umana in care este inchisa, pentru a fi pregatita sa preia conducerea companiei, fara ca ea sa isi doreasca acest lucru. Va semna contractul prin care trebuia sa ajunga directorul companiei? Finalul ramane deschis, asa incat trebuie sa stam cu ochii pe Alexandra pentru a afla continuarea.

Impactul este o carte captivanta, un debut pe cinste al unei fete care nu se va opri aici.

Product successfully added to the product comparison!