Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Problema mea cu carnea: Cele mai snatoase argumente pentru o alimentatie vegetariana

PDC-DIV-9786068420820

35,00 lei

Rip Esselstyn

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Problema mea cu carnea: Cele mai snatoase argumente pentru o alimentatie vegetariana de Rip Esselstyn de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068420820
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini384
An aparitie2015
Dimensiuni13x20cm
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Problema mea cu carnea: Cele mai snatoase argumente pentru o alimentatie vegetariana - de Rip Esselstyn

,,Inca o data, Rip deconspira minciunile si furnizeaza dovezi evidente, impreuna cu retete delicioase pentru sanatate si performanta. Imi doresc sa fi avut aceasta carte cand am devenit vegetarian!" - Scott Jurek, campion mondial de Ultramaraton si autor al bestsellerului Mananca & alearga. Cartea clarifica de ce alimentatia vegetariana este cea mai sanatoasa posibil, si de ce produsele de origine animala sunt atat de nesanatoase.

Aceasta carte fascinanta si amuzanta trebuie neaparat citita de oricine este interesat de sanatate si nutritie!" - Brian Wendel, producator executiv al documentarului Furculite in loc de cutite ,,Rip Esselstyn este un exemplu viu si graitor a ceea ce o alimentatie vegetariana poate face pentru sanatatea voastra. In noua sa carte, el subliniaza motivele pentru care devii atat de puternic si sanatos prin evitarea carnii si alegerea alimentelor vegetariene. Mancati precum o face el si transformati-va!" - Kathy Freston, autoare a bestsellerului The Lean

Product successfully added to the product comparison!