Piata de Carte

Publicare carte

Publicare carte tiparită sau eBook

Editura Letras se adreseaza atat scriitorilor debutanti cat si celor care nu sunt la prima experienta editoriala. Programul de publicare dezvoltat in parteneriat cu www.piatadecarte.net va ofera posibilitatea de a publica, promova si vinde cartile pe care le scrieti, atat in tara cat si in strainatate.
publicare carte

Publicarea, vânzarea sau împrumutul unui eBook

Publicati-va cartea in format eBook. O punem in vanzare in cateva zile, iar cititorii o vor putea citi pe tabletele lor, pe eReadere sau chiar de pe telefonul mobil.
Pentru a publica aveti nevoie de un manuscris finalizat si de o coperta.

Vezi aici preturile pachetelor de publicare eBook.

Inainte de a achita acest serviciu, avem rugamintea sa ne contactati pe adresa de mail edituraletras@piatadecarte.com.ro, pentru a ne asigura ca manuscrisul indeplineste toate conditiile de publicare. Publicarea se va realiza in urma semnarii un contract.
Daca nu aveti o coperta potrivita sau doriti un design profesionist care sa va scoata eBook-ul in evidenta, puteti achizitiona serviciul de design de coperta.

Vezi aici toate serviciile de publicare.
servicii publicare carte
editura letras
cum publici o carte
Avantajele publicarii unui eBook

. Spre deosebire de cartea tiparita pe care trebuie sa o retipariti de fiecare data cand epuizati un tiraj, eBook-ul presupune un singur cost de productie, cel initial. Ulterior, cartea dvs. se multiplica electronic, ori de cate ori este descarcata de un cititor pe dispozitivul sau de citire (eReader, telefon, tableta, laptop, PC).

Cartea dvs. poate fi cumparata din orice colt de lume, fara a presupune costuri de expeditie prin curier, asa cum se intampla in cazul cartii tiparite, sau costuri de depozitare intr-un depozit special.
Cartea este protejata impotriva piratarii prin DRM.

Drepturi de autor de pana la 70%.

Stabilește prețul eBook-ului tău și calculează-ți drepturile de autor: Calculator drepturi de autor vânzare eBook.

Publicare carte tipărită, alb negru sau color, în tiraje mici sau în tiraje mari, pentru distribuție națională

Publicati-va cartea chiar azi. În funcție de stadiul în care se află cartea dvs. publicarea se poate realiza într-un interval de timp cuprins într două săptămâni și o lună de zile.
Tirajul minim este de 50 de exemplare, iar pretul per exemplar porneste de la 6 lei, fiind unul din cele mai mici preturi de pe piata pentru tirajele mici.

Pretul se calculeaza in functie de numarul de pagini al cartii, de tiraj si de finisaje. Pentru publicare, scrieti-ne pe adresa edituraletras@piatadecarte.com.ro, pentru a ne asigura ca manuscrisul indeplineste toate conditiile de publicare. Publicarea se va realiza in urma semnarii un contract.

Publicarea presupune faptul ca aveti un manuscris bun de tipar (finalizat, redactat, corectat si paginat) si o coperta in format PDF.
Pentru a văpagina cartea, de aici puteți descărca formatul de paginare potrivit.
contract marital
tipar carte
Tiparirea cartii.
Tiparirea cartii se va realiza in cele mai bune conditii grafice, in functie de optiunile autorului, pe hartie alba sau volumetrica, cu coperta color, plastifiata lucios sau mat. Finisajele de calitate, culorile speciale, scrisul in relief sau lacuirile selective cresc costul per exemplar.

Distributia cartii dvs.
Dupa publicare, cartea va fi pusa in vanzare si distribuita de Piata de carte in librarii virtuale, librarii fizice si depozite de carte, in functie de tirajul tiparit.

IMPORTANT PENTRU AUTORI: Daca organizati o lansare de carte, nu anuntati data lansarii inainte de a primi cartea din tipar!

Alte servicii publicare carte.
Pentru autori, oferim servicii de redactare, corectura, paginare, design de coperta. Acestea sunt recomandate atat autorilor debutanti cat si celor care doresc sa publice si sa lanseze pe piata o carte de cea mai buna calitate.

Pasi de urmat pentru publicarea unei carti tiparite

1. Semnati contractul de publicare a cartii.
2. Predati manuscrisul bun de publicare, paginat, in format PDF si coperta cartii, conform cerintelor editurii.
3. Achizitionati Serviciul ISBN si costurile de tipar ale tirajului pe care il vom tipari.
4. Dupa ce cartea primeste Bunul de tipar, intra in tipografie si se tipareste. Tirajul minim este de 50 de exemplare, din care 8 exemplare vor fi trimise Depozitului legal al Bibliotecii Nationale.
5. In momentul in care cartea iese din tipar, va fi pusa in vanzare.

Tipar de carte la cele mai mici prețuri

LETRAS oferă autorilor servicii de tipar carte în tiraje mici de la 50 de exemplare până la 300 de exemplare.

Cărțile furnizate pentru tipar trebuie să respecte standardele de predare pentru tipar.

Se vor preda interiorul și coperta pentru verificare. Calculează prețul per exemplar și tipărește!

Vezi calculator tipar.

Distributie restransa de carte in librarii online, depozite de carte si librarii fizice sau distribuție naționalăServiciul de distributie restransa se refera la prezenta cartii dvs. in alte librarii virtuale decat piatadecarte.net, depozite de carte, librarii fizice. Cartea va fi distribuita numai in librariile care accepta cartea dvs. spre vanzare. Serviciul de distribuție națională este destinat autorilor care tipăresc un tiraj de 500-1000 de exemplare. Aflați mai mult despre serviciile de distribuție.

LETRAS pentru profesori
Daca sunteti profesor, invatator, educator, Editura LETRAS va sustine in publicarea si distributia cartilor pe plan national.

LETRAS pentru universitari
Studentii dumneavoastra va pot accesa mai usor cursurile in format eBook pentru a-si pregati examenele. Publicati-va cursurile in format eBook.

Autori cu carti publicate
Daca sunteti autor si aveti carti publicate in format tiparit, le puteti vinde sau distribui prin intermediul www.piatadecarte.net
Letras va ofera posibilitatea de a va suplimenta veniturile transformandu‐va cartile deja publicate in eBook‐uri. Este de ajuns sa aveti versiunea PDF a cartii sau pe cea in format word si coperta pentru a incepe sa vindeti cartea in cel mai scurt timp.

Suplimentati‐va veniturile din scris
Indiferent de domeniul in care activati, prin scris va puteti valorifica experienta de profesionist. Publicati o carte sau un eBook si impartasiti experienta dvs. celor care au nevoie de ea.
heartenvelopebookusercartphone-handsetmap-markerclock